Tips på hur du luktar bättre på gymmet

Att träna är viktigt för hälsan och likaså är det otroligt viktigt att lukta gott i vardagen. Faktum är att en bra doft kan få dig att känna dig optimistisk och upprymd i träningen, ja du kommer helt enkelt må bra och tycka om dig själv.

Problemet är dock att det är svårt att lukta gott och känna dig fräsch när du svettas på gymmet, speciellt efter träningspasset om du av någon anledning inte kan duscha. Duschen kan vara upptagen eller så har du bråttom till ett viktigt möte. Lyckligtvis finns några enkla och snabba metoder för att bli av med din kroppslukt när du inte kan duscha. Du kan till exempel göra följande:

  • Spraya parfym.
  • Applicera deodorant.
  • Byta till rena kläder.

Läs vidare för att se närmare på ovanstående tips!

3 enkla och snabba tips

1. Spraya parfym – Att spraya några droppar parfym är utan tvekan den snabbaste metoden för att lukta gott omedelbart. Nyckeln är att använda rätt parfym som är lämpad för gymmet eftersom vissa kan vara känsliga mot starka dofter. Den goda nyheten är att Parfym.se har ett brett sortiment att välja mellan och kan hitta parfym som är idealisk för denna miljö. Ett av deras mest exklusiva parfymmärken är Valentino som erbjuder high end-produkter för att framhäva din personlighet. Valentinos motto är en värld där det inte finns några regler och där du kan uttrycka din drömmar och känslor fritt. Valentino är den perfekta parfymen för den målinriktade träningsentusiasten med stark personlighet. Välj gärna mellan parfymerna Uomo EdT eller Uomo Born in Roma då de klassas som eau de toilette, det vill säga en lättare typ av parfym än eau de parfum med en mindre doftkoncentration. Kom ihåg att en lite mer lättsam doft passar bättre att bära på gymmet och om du svettas.

2. Applicera deodorant – Deodorant är ett effektivt sätt att bli av med kroppslukt efter träningen om du inte kan duscha. Även om det fungerar allra bäst under träningen för att hålla dig fräsch och inte börja lukta illa.

3. Byta till rena kläder – Att bära dina svettiga kläder efter träningen känns inte trevligt och kan till och med utgöra en hälsorisk. Om du inte kan duscha så kan du alltid göra ett snabbt ombyte till rena och torra kläder som luktar gott.

marinate