Kom i form med hemmasysslor

Ett av mest effektiva sätten att komma i form på är att kombinera regelrätt träning med ett allmänt aktivt liv. Fitness-experter brukar tala om sittande atleter, det vill säga människor som tränar stenhårt en timme om dagen men under resten av tiden är stillasittande. Kroppen mår allra bäst av att få röra sig ganska mycket, och saker som att städa eller påta i trädgården är fantastiska sätt att få fart på cirkulationen och bränna extra kalorier.

Städa upp ute och inne

Visste du att du kan bränna 200-300 kalorier i timmen bara genom att dammsuga, måla eller gräva i blomsterrabatten? Enkla sysslor som att moppa golven eller att piska mattor ger strålande resultat för både din kropp och ditt hem. Genom att besöka Buildor kan du hitta massor av bra redskap, möbler och inredningsdetaljer för både bostaden och uteplatsen.

Att bo snyggt och trevligt är motiverande i allmänhet och får dig att hitta en ny energi. Det är viktigt att trivas var du än är, och ju mer tid och möda du ägnar åt ditt hem desto bättre kommer du må. Om du dessutom kan äta egna tomater eller krydda med örter från ditt miniväxthus får du inte bara mer smakrik utan också nyttigare mat, vilket både din kropp och ditt sinne kommer tacka dig för.

marinate