Kom i form hemma

Det finns många som varken har tid eller lust att trängas med andra på ett gym flera gånger i veckan och gymmedlemskap kan dessutom kosta en slant. Men oroa dig inte, du kan komma i bra form ändå genom att träna i ditt eget hem. Hur ditt liv än ser ut så finns det alltid något sätt att klämma in lite träning och här kommer några bra tips på vägen!

Skapa ett eget gym hemma

Det är inte så svårt som det låter. Det blir mer vanligt hela tiden med hemmagym och utbudet har så också ökat. Bästa sättet att se vad som finns är att surfa in på gorilla sports och titta runt på deras enorma utbud. Här finns allt från skivstänger, träningsbänkar och konditionsutrustning! Allt beroende på vilken sorts träning du föredrar. Bor du litet finns även hopfällbara maskiner att köpa och allt till ett pris som passar plånboken. Du kan träna lika bra hemma som på gymmet om du skaffar rätt utrustning.

Träningsformer bäst lämpade hemma

Det är inte bara styrketräning som passar bra att utföra hemma. Yoga är något som helt perfekt kan utföras i ditt vardagsrum. Köp en bra yogamatta och se till att du har lugn och ro runt omkring dig. Det finns också ett väldigt stort utbud av träningsvideos och kurser att hitta online. Allt från olika sorters dansformer till lite mer avancerade styrkeövningar. Se till att hitta något som du tycker är roligt och inspirerande så blir det lättare att komma igång. Sätt på dig några snygga träningskläder och ställ dig framför TV:n och kör ett intensivt pass, då sparar du både tid och pengar. Det är dessutom ett extra plus att kunna gå direkt in till sin egen dusch efteråt. Glöm inte att dricka mycket vatten även när du tränar hemma och att stretcha ordentligt.

marinate