Athleisure – trenden för dig som gillar fitness

Modetrender är sällan bekväma eller praktiska, men äntligen är rådande modet sportigt, snyggt och skönt. Den hetaste trenden just nu kallas Athleisure. Denna trend med funktionella, sportiga vardagskläder är perfekt för alla som gillar fitness. Denna trend innebär att träningsplagg även kan bäras i andra sammanhang, till exempel på jobbet eller festen. Här kan du läsa mer om nyckelplaggen och hur du stylar dem.

Jackan

Jackan är ett viktigt plagg för att få den rätta känslan. Antingen väljer du en sportig jacka, till exempel en hoodie eller parkas, för att maximera den sportiga looken. Du kan även välja en jacka som inte är avsedd för sport, till exempel en skinnjacka eller jeansjacka, och styla denna med andra träningsplagg. En skinnjacka över en snygg sporttopp eller en jeansjacka tillsammans med ett par sportiga leggings skapar kontraster och passar lika bra till vardags som till fest. Hos Afound hittar du alla sorters jackor för en trendig sportig stil.

Tights & cykelbyxor

Tights, leggings och cykelbyxor är ett måste i alla träningsgarderober. Dessa är både sköna och smickrande för figuren. Styla med skjorta, jacka eller en hoodie.

Sporttoppen

Sport-BH är ett måste för alla kvinnor som tränar. De flesta som tränar fitness har redan ett antal sporttoppar, men dessa döljs ofta under t-shirtar och linnen. Våga bära toppen för sig eller matcha gärna med en snygg jacka.

marinate